Det finaste sätter man på bordet

I söndags var vi ute & tittade på Sean Banan, men det kunde ju kvittat jag trodde det var Scan Banan dvs KORV! :-P, men icke :'( Så jag och husse gick en sväng å då hittade vi en jättemysig affär Tusent, expediterna kom ut å hälsade på mig, de tyckte jag var såå fin så jag fick komma in å provsitta 🙂

image

Husse & Matte föll för ett nytt “litet” köksbord med stolar…denna gången…;-)

image

image

image

image

Har ni vägarna till Säffle kolla in Tusent å jag är med på deras Facebook sida 😀 Tusent Facebook

:-* tills nästa gång
/Amy

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Det finaste sätter man på bordet

  1. Magdalena says:

    Åhhh så fint det blev. Amy sätter pricken över i:et 🙂

    Ha det så gott!
    Magdalena på Tusent

Leave a Reply

Your email address will not be published.