Utställning och annat skoj…

Hej igen, jag har varit på utställning i Vänersborg 7 juni och jag var SÅÅ snygg men lite busig innan jag skulle in i ringen tyckte matte. Dalton, Piff och deras husse å matte var med oss (mig, matte å faster René). Vi hade jättemysigt tillsammans. Jag blev bästa unghund och gick vidare men vi åkte hem.

image

Här tar jag det lugnt medans matte och faster umgås med Cicci och Daniel.

Det gick bra för Dalton också under lördagen. Meeen hans söndag var ÄNNU bättre. Han blev excellent, BIM och fick cert.

image

Kolla va snygg han är. Hans matte med förstås 😀

Efter några dagar kom Dalton och Cicci på besök och vi tog en tur till ett gammalt dagis och lekte. Vi har det så roligt ihop, fast han vill gärna hoppa på mig. Han tror nog att han kan brotta ner mig, men tji fick han!

image

                       Busa, pausa

image

                       Tigger liiite

image

                      Busa, pausa

image

                    Busa, pausa

Så har vi varit på duse igen. Jag bara älskar solen, och fikat…
Husse badade och jag doppade mig också, nästan frivilligt…

image

                  Baywatch-bruden

image

            Varmt och skönt på berget

image

                       Sooooolen

image

Här är vi hos Gisela där vi fikade och åt mat. Hon är då duktig på matlagnng och bakning. Hennes blogg läser du här.
Pözz på er.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.